sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

Банер/ City College

CITY College of the University of Sheffield е международен факултет на University of Sheffield, който за поредна година е в Топ 100 университетите в света. Бяха пускани Google кампании за клиента и преди, но видяхме място за подобрения и създадохме нови кампании за Lead Generation, както и започнахме да добавяме и премахваме елементи от лендинг страницата, за да оптимизираме за максимални конверсии.

Ето какво направихме:

Google:

Оптимизирахме подбора на ключови думи като премахнахме ненужните, променихме модификаторите и добавихме огромен списък с негативни термини, за да може да таргетираме само хора, които са в потенциалния ни обсег от клиенти. Всеки месец продължаваме да следим термините с които има търсене и решаваме дали да ги добавим или изключим.

Пренаписахме рекламните послания и добавихме други полезни връзки към сайта, директен телефон за връзка както и отстъпка с активен таймер за краен срок. След това тествахме кои послания са ефективни и спряхме тези, които не са чак толкова ефективни.

Създадохме Google Display Network (GDN) банерни реклами с различни таргетации по демографски и психографски характеристики, както и Google ремаркетинг кампания, за посетилите сайта за ре-ангажиране (re-engagement) на посетителите

Facebook:

Създадохме Facebook аудитории, които тествахме, след което подбрахме най-добре представящите се. С времето започнахме да леко да ги модифицираме, за още по-задоволителни резултати.

Създадохме няколко вариации между визии и текстове на рекламните послания и ги тествахме, след което избрахме да продължим с най-добре представящите се.

Създадохме Facebook ремаркетинг кампания, за посетилите вече сайта за ре-ангажиране (re-engagement) на посетителите

Дигиталана кампания/ City College&NBU

LinkedIn:

Създадохме няколко типа реклама и тествахме кой от тях ще е най-ефективен, след което избрахме най-ефективния и спряхме всички останали, за да оптимизираме CPA (Cost-Per-Acquisition) и харчим пари само за най-добре представящата се реклама.

С времето научихме кои месеци са подходящи за LinkedIn платформата за този конкретен клиент и в тези месеци допълваме Facebook и Google кампаниите ни с LinkedIn.

Целева страница (Landing page)

Пренаписахме съдържанието на целевата страница и добавихме нови елементи, за да направим офертата по-ясна и директна.

Резултатите от май 2018 до сега:

Сесии: 158,000

Максимален брой запитвания на месец: 385

Среден брой запитвания на месец: 200

Среден Conversion rate: 3.25%

Резултатите посочени горе са само тези, които можем директно да проследим чрез изпратените запитвания през целевата страница и не взима в предвид честите телефонни запитвания, благодарение на рекламата, които не можем да проследим, както и изоставащия маркетингов ефект, които допълнително и неизмеримо подобряват резултатите на кампанията.