sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

 

ТВ и Радио реклама, Медия купуване, Outdoor реклама

Home / ТВ и Радио реклама, Медия купуване, Outdoor реклама

ТВ и Радио реклама, Медия купуване, Outdoor реклама

Внимателно подбираме медиите спрямо зададените цели и таргет групи, разпределяме рекламния бюджет по приоритети и следим кампанията в избраните медийни канали до самия й край. Предоставяме своевременни съвети за възможни подобрения, както и цялостна оценка на резултатите.

Медия планиране

Правилният подбор на медиен микс е основен критерии при реализирането на успешни кампании. Планирането се базира на ред статистики за рейтинги, affinity indexes, покритие и други.

Медийно купуване

Ефективното медийно купуване, а именно договарянето на добри ценови параметри, пакетни покупки, обемни отстъпки и гарантирани рейтинги са част от елементите, гарантиращи ефективно разпределение на бюджета, водещо до максимални резултати.

Оценки на медийни кампании

Междинните, а не само финални оценки на кампаниите, още в процеса на тяхното реализиране, водещи до актуализация и подобрение на параметрите, гарантират добра възвращаемост на инвестицията на клиентите ни.

Онлайн

Google Реклама – Search & GDN<br /> Реклама в социални медии – FB, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, TikTok и др.<br /> Програматик<br /> Видео реклама<br /> Мобилна реклама<br /> Ретаргетинг<br /> Premium sites

ТВ реклама

Телевизионната реклама все още е една от най-въздействащите форми на комуникация, тъй като включва визуално и аудио послание, предполага честота на излъчване и по-трудно може да бъде избегната от аудиторията. Разбира се, това си остава една от най-високо бюджетните форми на реклама, първо като производство на рекламния клип, а и като цена на излъчване също, особено във високорейтинговите национални ефири. Защо казваме „високобюджетна“ форма, а не „скъпа“ форма на рекламна комуникация. Защото параметрите, по които мерим ефективността на рекламата са спрямо цената на достигнати хора, както и според силата на въздействието. При телевизионната реклама статистиките сочат ефективност и по отношение на двата параметъра – CPP (цена на 1000 достигнати души). OTS (възможност да бъде видяна рекламата повече от 1+, 2+, 3+ пъти. А ако попитате за запомнени и запомнящи се реклами, повечето хора ще ви споменат реклами, които са видяли по телевизията.<br /> Комбинация от телевизионна и интернет реклама е доста подходящ медиен микс и статистиката показва по часове, ръст на влизанията в сайта на клиент, след излъчване на телевизионен спот.

Радио реклама

Радио-рекламата е една доста подходяща медия за рекалама, която изисква по-голяма честота на излъчване, за да се предизвика запомняне – било то, налагане на нова марка или анонс за предстоящо събитие или промоция. Медиа плановете за радио, обикновено включват минимум 5-6 излъчвания на ден.<br /> Времето в което слушаме радио – в колата, в офиса, в градския транспорт, обикновено е време, в което не сме „облъчвани“ с други рекламни послания, т.е. вниманието ни ще е съсредоточено към това, което чуем. Аудио възприятието с подходяща музика и изразителна интонация на професионален актьор, със сигурност оставя трайно впечатление. Тук основна роля има и добрия копирайт – креативната идея за послание или история, която да разкажем, обикновено само в 30 секунди.

Outdoor реклама

Външната реклама в градовете или по магистралите, под формата на билбордове тип пиза или мегабордове, т.нар. city lights по централните улици на градовете, както и широкоформатните мешове по фасадите на сгради е видима и въздействаща форма на комуникация. Добре е, когато посланието ни е комуникирано само в дигитална среда, то то да се появява и в реална такава и да въздейства и под друга форма освен оналайн да потенциалните ни клиенти.

In-door реклама и Кино реклама

Затворените пространства като молове, киносалони, бизнес сгради, заведения са подходящи за различни рекламни носители – от плакати до рекламни тотеми, листовки, видео-излъчвания, реклами по асансьорите, ескалаторите, билетите, менютата на заведенията и други. Това са нетрадиционни и нестандартни носители и обикновено са много видими, невъзможно да бъдат избегнати. За определени продукти и услуги тези форми на реклама са силно препоръчителни и ефективни.</p> <p>В последните години на нашия пазар се появиха и развиха няколко вериги от модерни кина, тип Мултиплекс. Тези уютни и луксозни кино-зали привличат все повече зрители и въздействието на една качествена кинопродукция, не може да се сравни с това пред малкия екран. Сътветно по отношение на ефективността на кинорекламата, тя е безпорна, тъй като проследимостта на зрителите е безспорна, а възможността за избягване на рекламата е минимална.</p> <p>Разбираме важността на традиционния тип реклама за определени бизнес нужди. Предлагаме съвкупност от рекламни услуги – от създаване на сценарий и стори борд за видео клип, през запис на радио спот с професионални актьори до брандиране на външни и вътрешни пространства (билбордове, фасади, офиси) и други.