sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

POS материали Bosch

Проектиране, дизайн, предпечат и производство на рекламни материали за местата на продажби, т.нар. Point of Sale материали (POS). Задачата беше да изработим рекламен материал за магазинната мрежа на търговски партньори на БСХ Домакински уреди България, който да се поставя върху демо уредите в магазините и да комуникира предимствата на съдомиалните машини и по-конкретно тяхната безшумност. Целта беше да отличим продуктите на клиента от тези на конкуренцията с оригинален, видим и ясно комуникиращ рекламен материал.

БСХ Домакински уреди България ЕООД работи с Маркет Тренд по рекламните си активности от 2011 г., когато беше открито търговското предствителство на компанията в България. Работата ни за клиента през годините включва: медиа планиране и купуване, организиране на събития,  дизайн и изработка на печатни и POS материали, мострени щандове, дигитален маркетинг – социални медии – съдържание, визии и управление на ФБ страниците на Bosch, Siemens и Neff, Google AdWords, GDN.

 

 

Още проекти за БСХ Домакински уреди

0