sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

Wienerberger Събитие

КЛИЕНТ

За поредна път бяхме партньори на Wienerberger Bulgaria в организирането на събитие – хибридна конференция в София.

 

ЗАДАНИЕ

Организация на конференцията на живо в конферентна зала за 100 гости – архитекти, ландшафтни архитекти, предприемачи, преподаватели от висши учебни заведения, представители на общини, медии и други. Събитието включва конференция на живо с лектори от България, виртуална конференция с лектори от чужбина, коктейл и нетуъркинг.

 

РЕШЕНИЕ

Корпоративно събитие, което предполага място за провеждане със съвременен дизайн и мултифункционалност.

 

РЕАЛИЗАЦИЯ

  1. След уточняване концепцията на събитието, стартирахме с търсене и подбор на място за провеждане на събитието. След анализ на офертите, обсъдихме с клиента залите, кетъринга, оборудването и локацията, и избрахме зала Витоша в Интер Експо Център София.
  2. Комуникацията с конгресния център обхващаше уточняване на детайли относно подредба зала, техническо оборудване и т.н.
  3. Комуникацията с гостите се състоеше в: имейл кампания,  обаждания за потвърждаване на участие, remind кампания непосредствено преди събитието.
  4. Използвахме външни услуги за симултанен превод, хостеси, фото- и видео заснемане, кетъринг, изработка на винил, сувенири.
  5. Обслужване по време на събитието – подготовка на залата, посрещане и регистрация на гостите, координация с екип зала.
  6. PR обслужване: писане на прессъобщение, изпращане до медии и журналисти, последващ мониторинг.
0