sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 id="2374"]
 

За нас

Home / За нас

Маркет Тренд

Маркет Тренд e агенция за маркетинг и реклама, фокусирана върху резултатите и създаването на ефективни комуникационни кампании! Създадена в началото на 2003 година, агенцията работи дългосрочно с международни и български клиенти. Акцентът на нашите услуги е предлагането на цялостен спектър от дейности по реализирането на интегрирани комуникационни кампании. Целта ни винаги е повишаване ефективността на продажбите на клиентите, които обслужваме, както и изграждането и поддържането на техния имидж пред аудиториите!

Любопитни сме, искаме да научим всичко за продуктите и услугите на нашите клиенти и спецификите на бизнеса им, за да сме им максимално полезни! Залагаме на личната връзка и дългосрочните партньорства!. Това ни дава възможност да вникваме в дълбочина в индивидуалните особености на отделните бизнеси и да предлагаме подходящите решения. Успехът си измерваме с удовлетвореността и резултатите на нашите клиенти и партньори!

Екипът

Десислава Пенчева
Управител
Виргиния Димитрова
Производствен директор, Акаунт мениджър
Иво Грозев
Творчески директор, Графичен дизайнер
Мария Йотова
Мениджър бизнес развитие
Ивелина Ямалиева
Графичен дизайнер
Крис Вражилов
Мениджър Дигитален маркетинг
Борислав Борисов
Редактор, Копирайтър
Даниела Стоянова
Офис мениджър
Кристина Пенчева
Маркетинг специалист
Тихомир Тихомиров
Маркетинг консултант

Свържете се с нас

Свържете се с нас!

[contact-form-7 id=”265″]