sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

 

Дигитален маркетинг

Home / Дигитален маркетинг

Дигитални кампании

 

Знаем как да рекламираме онлайн вашите продукти и услуги, за да повишим разпознаваемостта на марките ви и техните продажби. Изграждаме и управляваме дигитални маркетингови стратегии, включващи широк спектър от услуги –  SEO оптимизация, Google Adwords или Google Ads автоматизация, мобилна реклама, разработка на уеб сайтове, приложения, интернет банери, видеа за интернет, пиктограми и др. Професионалното поддържане на социалните ви профили е нашата страст –гарантираме Ви креативни кампании и запомнящи се визуални материали в социалните мрежи. Преценяваме за всяка кампания, кои са най-подходящите канали и адаптираме ръкламното съдържание според конкретния канал. Селектирането и актуализирането на релевантни бази данни в отделни сектори и реализирането на имейл маркетинг на корпоративни нюзлетъри с актуални новини е един от най-добре работещите инструменти, които предлагаме.

 

Facebook и LinkedIn реклами

Ако продуктът или услугата Ви са по-нишови или иновативни, Facebook и LinkedIn са перфектният канал за изграждането на awareness, чрез който да достигнете до желаните потребители и да им разкажете повече за полите на продукта Ви и за самите Вас.

Google Search и GDN реклами

Не изпускайте още търсения за точно Вашият продукт или услуга! С Google Search рекламите уебсайтът Ви излиза пред конкуренцията само при търсене на правилните за Вас ключови думи в Google, a с Google Display Network (GDN) показвате банерите си на целевата Ви аудитория!

YouTube реклами

Поговорката гласи ``Една снимка е равна на 1000 думи``, а знаехте ли, че едно видео е равно на 1800 снимки? Видеото е една от най-силните форми на реклама, а YouTube е най-голямата платформа за видеа, покажете видео рекламата си на правилната аудитория с безбройните начини на сегментиране и таргетация!

Уебсайтове и лендинг страници

Често хората обръщат много повече внимание на визията на рекламата си, от колкото на страницата си, когато потенциалните клиенти реално я посетят. Тайната на успешната реклама е страницата, на която посетителите отиват да е оптимизирана за максимален шанс за конверсия. Ние ще оптимизираме лендинг страницата и уебсайта Ви за да увеличим този шанс максимално.

Имейл маркетинг

Имейл маркетинга е единствения канал, който реално ``притежавате``, освен това е и един от най-високо конвертиращите, а най-хубавото е, че е почти безплатен. Ние ще Ви помогнем да изградите перфектната мейл кампания.

Премиум сайтове и банери

Големите ``премиум`` мрежи от сайтове, които са дългогодишни наши партньори, Ви дават достъп до стотици хиляди посетители на ден, сегментирани по индустрии и интереси спрямо различните теми на сайтовете. Ние ще Ви помогнем Вашата реклама да достигне до тях .