sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

 

Криейтив и дизайн

Home / Криейтив и дизайн

Криейтив и дизайн

Една от най-важните предпоставки за разпознаваемост на бранда е криейтива и дизайна. Благодарение на него комуникационните ни материали ще изглеждат добре и ще носят усещане и послание. Всички тези фактори са ключови за успеха на кампанията и постигането на високи резултати. Визуалните концепции и стратегии ще дадат индивидуалност на вашия продукт и изградите имидж, които да използвате пред настоящите и бъдещи клиенти.

Креативни стратегии

Разработването на креативни стратегии, включващи завладяващи послания и запомнящи се визии, е едно от нашите най-големи конкурентни предимства. Използваме силата на визуалните комуникации и качественото съдържание, за да предаваме въздействащи послания на настоящите и потенциалните потребители на своите клиенти. Гордеем се със способността да създаваме ангажиращ и ефективен криейтив, основа на всяка наша рекламна дейност – дигитални формати, дизайн за печатни носители, външна реклама, продуктов дизайн, брандинг на рекламни материали и други.

Графичен дизайн

Графичния дизайн е в основата на добрата реклама. Правилното подреждане на текст и визия са ключови за възриятието на всеки един рекламен носител, от рекламна листовка до каталог, от страница или корица за списание до визия за билборд. Гордеем се, че имаме отлични професионалисти, които могат да превърнат и най-скучната брошура в произведение на изкуството, а и в ефективен рекламен носител, който продава.

Корпоративна идентичност

Изграждането на корпоративната идентичност на всяка компания и бранд е от важно значение за успеха на комуникацията с целевите аудитории. Едно запомнящо се и говорещо за дейността на фирмата лого, носи определено много позитиви. Адаптирането на основните носители на комуникация – уеб сайт, визитки, бланки, имейл подписи и други в обща корпоративна стилистика, говори за добра стратегия и изгражда емоционална обвързаност между компанията и нейните клиенти, партньори и служители.

Уеб дизайн

Дизайнът за уеб формати навлезе в комуникациите с бърза скорост и се наложи като ефективен формат, заради незабавната измеримост на резултатите от дигиталната комуникация. Уеб дизайнът се различава от дизайна за принт и други не-онлайн носители, тъй като форматите са доста по-малки, но пък интерактивни. Едно обаче е общото – атрактивна и запомняща се визия се търси и тук.

Копирайт и създаване на съдържание

С помощта на правилно подбраните ключови думи и фрази, позволяваме на посланието за вашата дейност, услуга или продукт да достигне до повече и подходящи потребители. Създаваме оригинални текстове според зададените критерии – статии за сайтове, съдържание за публикации в социални мрежи, описание на продукти, текстове за радио спотове, PR статии, ландинг страници, печатна реклама и други.

Видеосъдържание

Корпоративни видеа, продуктови спотове, видео интервюта, тестимониали, видео-репортажи от събития, това е само част от списъка с възможни видеоформати, които можете да използвате във вашата комуникация с целевите ви аудитории. А за създаването на въздействащ видео продукт можете да разчитате на професионалистите с дългогодишен опит в нашия екип.

Инфографики

В днешното забързано ежедневие и бомбардирани от информационен поток и рекламни послания, хората все по-малко имат време да четат дълги текстове с информация дори за продукти и услуги, които ги интересуват. Тук на помощ идват пиктограмите и инфографиките, които визуално с няколко картинки и малко текст под тях, във формата на графики или таблици, могат да синтезират голям обем от информация и да го направят по-достъпен и по-лесен за възприемане.

Фотография

Качествената фотография е основата на всяка една добра реклама. За да имаме привлекателна и въздействаща визия, обикновено ни трябва качествен и професионален снимков материал. Понякога бихме могли да се справим със снимки от платени бази данни, тогава поемаме риска да видим избраната от нас снимката и на други реклами, а не е приятно, не е и професионално. В други случаи, разбира се, при международни клиенти използваме корпоративните им бази данни със снимки, но те са повече продуктови, а често, когато са снимки на хора, са нетипични за нашия местен пазар. Тук идва мястото на професионална фотосесия. За щастие разполагаме с екип от партньори-фотографи, на много високо ниво, с ооборудвани студия и техника. Реализираме както продуктови, така и ситуационни фотосесии, както и заснемане на референтни обекти.