sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

Ландинг страница/ Quest

„Куест Академи“ се състои от Частна детска градина и ясла за деца от 1 до 6 години, и Частно основно училище „Куест“ за ученици от предучилищна група до VII клас. Клиентът искаше подобрение на стария им сайт и дигитална реклама за записването на повече ученици за техните ясла, детска градина, лято и основно училище. Прехвърлихме и “пипнахме” сайта от Joomla на изцяло нова платформа, след което направихме анализ и изградихме custom лендинг страница, създадена специално за целите на кампанията.

Ето какво направихме:

Целева страница (Landing page)

Създадохме изцяло нова целева страница, с кратко описание на предоставените услуги и техните ползи, оферта и единичен призив за действие (call to action)

Google:

Създадохме отделни кампании за Search и GDN (Google Display Network) и таргетирахме родители на деца за ясла, детска градина и основно училище по ключови термини и интереси. Добавихме огромен списък с негативни термини, за да може да таргетираме само хора, които са в потенциалния ни обсег от клиенти. Всеки месец продължаваме да следим термините с които има търсене и решаваме дали да ги добавим или изключим.

Създадохме рекламните послания включвайки цялата важна информация за аудиторията ни, добавихме директен телефон за връзка както и отстъпка с активен таймер за краен срок. След това тествахме кои послания са ефективни и спряхме тези, които не са чак толкова ефективни.

Създадохме Google ремаркетинг кампания, за посетилите сайта за ре-ангажиране (re-engagement) на посетителите

Facebook:

Също така създадохме няколко вариации между визии и текстове на рекламните послания и ги тествахме, след което избрахме да продължим с най-добре представящите се.  Също така създадохме и няколко Facebook аудитории, които тествахме. С времето започнахме да леко да ги модифицираме, за още по-задоволителни резултати.

Създадохме Facebook ремаркетинг кампания, за посетилите вече сайта за ре-ангажиране (re-engagement) на посетителите

Резултатите:

Сесии: 4,500

Среден брой запитвания на месец: 20

Потенциален ROAS: 13,333%

Мнението на клиента:

Клиентът ни твърди, че това е най-ефективната кампания, която са правили и реши да я удължи с още няколко месеца. Резултатите посочени горе са само тези, които можем директно да проследим чрез изпратените запитвания през целевата страница и не взима в предвид честите телефонни запитвания, благодарение на рекламата, които не можем да проследим, както и изоставащия маркетингов ефект, които допълнително и неизмеримо подобряват резултатите на кампанията.