sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

 

Изработка на уеб сайт

Home / Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Търсите фирма за изработка на уеб сайт? Маркет Тренд ще ви помогне да представите бизнеса си в онлайн пространството в най-добрата му светлина.

Уеб сайтът е вашият инструмент за комуникация. Всеки един от вас – независимо дали сте магазин, голяма компания или дори фрийлансър имате нужда от своето присъствие в интернет. Създайте вашата визитка към света, за да може да бъдете видими и достъпни.

Фирменият сайт ще ви даде възможност клиентите ви да достигат по-лесно до вашите продукти или услуги.

Без значение в коя сфера е дейността на компания ви, ние ще разработим успешен план за онлайн презентирането му. Вашият уеб сайт е визитната ви картичка в Интернет и ние ще се погрижим да я представим достойно.

Всеки сайт е изцяло съобразен с конкретните нужди и бранд идентичността на компанията. Екипът на Маркет Тренд може да създаде за вас рекламни текстове, които да отговарят на стандартите в дигиталния маркетинг и SEO оптимизацията.

Предлагаме изработване на статични и динамични уебсайтове, управлявани с администраторски панел. Освен създаването на отлично функциониращ сайт, предлагаме опцията за развитието му, поддръжката, както и създаване и менажиране на онлайн маркетинг стратегия.

Изработка и редизайн на съществуващи сайтове

Според проучвания един дизайн на сайт а актуален между 3 и 5 години. През това време посетителите разпознават цветовете и бранда достатъчно силно и свикват с него. Но както всеки дом, така и всеки сайт, има нужда от освежаване.<br /> Маркет Тренд сме тук, за да ви помогнем да осъвремените визията на сайта ви и да добавим нови функционалности, които преди време не са били нужни на сайта. Това е следващата стъпка към доволните клиенти.

Изработка на Ecommerce Онлайн магазин

Ако имате продукт, който искате да се продава онлайн – имате нужда от онлайн магазин. Почти всеки потребител вече пазарува в интернет с един клик. Това ще улесни вашите клиенти и ще ви даде предимства, като по-широк обхват и увеличаване на вашите продажби Освен това, ще може да бъдете „отворени“ 24/7 и независимо от популярността на вашия бранд ще имате по-висок процент на продажбите.

Техническа и SEO оптимизация на сайт

Какво е SEO? Това е Search Engine Optimization или на по-достъпен език – оптимизиране на уеб сайтове за търсачки, в повечето случаи – google. Оптимизацията ще ви помогне да излизате по-напред в Гугъл, ще увеличите продажбите си в онлайн магазина, както и ще достигнете до нови потребителите.<br /> Важо е да се каже, че това е наистина сложен, динамичен и дългосрочен проект, без който почти никога не може да минете.

Дигитална реклама

По последни статистики над 70% от хората споделят, че са купили нещо, защото са били повлияни онлайн. Затова и рекламата в интернет е много определяща за всеки един продукт или услуга. Тя може да включва социални платформи, като Facebook, Instagram, Youtube, TikTok или друго, но може да бъде в Google, банерна или друг тип. Онлайн каналите са безгранични и се изисква много креативизъм и познаване на нуждите на бранда, за да достигне вашата реклама до правилните хора.<br /> Маркет Тренд сме тук, за да ви помогнем. Ще разберем какви са нуждите на вашия бранд и ще насочим усилия да таргетираме рекламата до правилната за вас аудитория, за да може да повишите разпознаваемостта и продажбите си.

Нашите уебсайтове:

Прочетете повече: