sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

 

Контакти

Home / Контакти

Маркет Тренд

Маркет Тренд e агенция за маркетинг и реклама, фокусирана върху резултатите и създаването на ефективни комуникационни кампании! Създадена в началото на 2003 година, агенцията работи дългосрочно с международни и български клиенти. Акцентът на нашите услуги е предлагането на цялостен спектър от дейности по реализирането на интегрирани комуникационни кампании. Целта ни винаги е повишаване ефективността на продажбите на клиентите, които обслужваме, както и изграждането и поддържането на техния имидж пред аудиториите!

Любопитни сме, искаме да научим всичко за продуктите и услугите на нашите клиенти и спецификите на бизнеса им, за да сме им максимално полезни! Залагаме на личната връзка и дългосрочните партньорства!. Това ни дава възможност да вникваме в дълбочина в индивидуалните особености на отделните бизнеси и да предлагаме подходящите решения. Успехът си измерваме с удовлетвореността и резултатите на нашите клиенти и партньори!

Свържете се с нас

Свържете се с нас!