sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

Wienerberger Thermo

Porotherm 25 Thermo – новото енергийно-ефективно решение за стени

 

За да отговори на най-новите търсения на пазара и да осигури иновативни решения на клиентите си, Винербергер създаде нов блок за зидария с нова рецептура, оптимизирано обемно тегло и нов дизайн на решетката на блока. С Porotherm 25 Thermo Виенерберeр успява  да подобри топлоизолационните свойства на тухлата, съответно при строителството може да се спести от разходите за топлоизолационен материал, а обитателите в сградата, да имат по-ниски разходи за отопление и охлаждане. Шумоизолацията също е подобрена.

 

Кампанията за Porotherm 25 Thermo e изпълнена изцяло, по творческа концепция на Маркет Тренд. Една креативна, луда и много забавна реализация, с която се гордеем!

 

Tворческата разработка:

 

Създадохме кампанията “Щурите съседи”, с много лично отношение, енергия и професионализъм. Искахме да бъде емоционална, забавна и много запомняща се. Затова по идея на сериала “Новите съседи” измислихме разнообразните и отличаващи се персонажи. Те представляват различните и цветни хора, живеещи в една жилищна кооперация. Всеки герой, колкото и да е различен, извлича собствени ползи от продукта Porotherm 25 Thermo и всички са щастливи и безгрижни, защото живеят в уютна, топлоизолирана и шумоизолирана среда, при това с ниски сметки за отопление и охлаждане. И всичко това благодарение на новите керамични блокове Porotherm 25 Thermo.

 

Нашите „съседи“ се справиха повече от блестящо! Веселата баба Васи, художникът Коста,  музиканта Ивайло, секси домакинята Деси, предприемачът Димитър и майсторът Генади, разказаха своите истории. Какво е обаче един весел блок без шумни дечица? Яна и Тото са прекрасни! Котката Мъро внесе още повече настроение в снимачния ни ден и съвсем на място получи приза „Заслужил артист“ J

 

Можете да видите и уникалното настроение, по време на целия снимачен ден. И след много забавление, но и професионализъм – кампанията вече е факт.

 

Творческа концепция: Маркет Тренд
Криейтив директор: Иво Грозев
Фотограф: Николай Пандев
Копирайт: Борислав Борисов

Стил: Августина Маркова-Тути
Коса: Парашкев Тодоров Финчи
Грим: Елиза Попова

Модели:
Възрастна дама: Маргарита
Бизнесмен: Димитър
Майстор: Генади
Деца: Яна и Тото
Музикант: Ивайло
Художник: Коста
Домакиня: Деси Моралес
Котка: Мъро

0